موسیقی بی کلام سکوت تو، دروغ های تو (Your Silence , Your Lies) از کسری سلیمانی (Kasra Soleimani)

Your Silence Your Lies

Ambient
Deep
  • 1 tracks
  • 5m
  • - 26-03-2018
Your Silence Your Lies
favorited
(P) Kasra Soleimani

کسری سلیمانی، یکی از آهنگسازان و پیانیست های جوان ایرانی در سبک نیوایج و امبینت است.او به تازگی تک موسیقی بی کلام جدیدی با نام سکوت تو ، دروغ های تو را منتشر و در اختیار سانگ سرا سرا جهت معرفی برای شما همراهان قرار داد.این موسیقی زیبا که با توجه به کاور و نام آن معنا دار و تاثیرگذار و در سبک امبینت و نیوایج اجرا شده است.

“شاید به جد بتوان گفت ، هیچ چیز بیشتر از سکوتی که لایق شکستن است، که شایدش و بایدش شکستن است، شبیه به تیر ِ خلاص نیست.چرا که گاهن، هیچ نگفتن، تفاوتی با دروغ گفتن ندارد. درست است، قبول! سکوت سرشار از ناگفته هاست، اما شیرین است از جنس نسلی نبودن، که سرمایه ی میانه ی انسان هاش به ناگفته هاش بوده ست. نبودن از نسل آنها که تضمین ِ ادامه دادنشان ، سکوت های طولانی شان بوده ست.از همه ی این ها بدتر ، قابلیت های دوگانه ی سکوت است، که همواره می خواهد تو را سوق بدهد به این سمت که امیدوار بمانی. و چه بهتر است نبودن از نسلی که بیهوده ، بسیار بیهوده؛ بسیار امیدواری کشیده است‌. همواره گمان میکنم یک اثر هنری، خواه یک قطعه موسیقی یا یک متن، مثل کاشتن نطفه ای درون خاک بستر همان هنر است. که به مخاطب می رسد و به نگاه و گوش و لامسه ی مخاطب، آبیاری شده و رشد می کند.و فکر کنم این می شود که از نطفه ی هنر ، چه درخت های نگران کننده ای که نمی روید‌. هزاران هزار همزمان می سازندش.”

بیلودی - مرجع آهنگ باکلام خارجی
برای ورود به این سایت اینجا کلیک کنید
سانگ سرا
(12) نظرات
  • z_m313 گفت:

    دوست داشتنی بود 🙂

  • saeedmasoodi گفت:

    آقای استیون سیلور استون کمتر گل مصرف کن برادر. اگر دنبال راهی برای ترک بودی جدیدا همه تو کار ترک دادن هستن.

  • delaram rezaei گفت:

    فوق العاده بود

  • mr.zz گفت:

    سلام احسنت داداش کسرای عزیز واقعا کار در این سطح فوق العاده عالی بود فقط در یک جمله بگم حال کردم.

  • ليلا گفت:

    عالى وبى نظير بود

  • FadiA گفت:

    عالی بود امیداورم موفق باشید…?

  • STIVEN.SILVERSTONE گفت:

    اگر میخاهی بذر شکست سکوت و ترس رو بگذاری با موسیقی ات سکوت را پر رنگ تر نکن . شاید هنوز خودت درگیر این سکوت و ترس هستی که هرکاری میکنی نمیتونی اعتماد کنی به موسیقی و ترست رو بشکنی در تنظیم.
    یک موسیقی پر از سکوت بی اعتماد به خودش دکمه ها و اکولایز های گریزان ، خودتو گم کردی تو موسیقی و با ساخت یک دروغ برای خودت به اسم شجاعت میخاهی قبول کنی که شکستی سکوت رو اما همچنان بی قراری . دوست داشتی ایمیل بزن برای کاشتن نهال شجاعتت دوست من . امیدوارم کامنتم رو ببینی اقای سلیمانی
    STIVEN.SILVERSTONE@GMAIL.COM

    • Persia 77 گفت:

      دوست گرامی تحلیل این سبک از ملودی خیلی پیچیده تر از افکار من و شماست.حتی برای خود نوازنده هم همینطوره. نوازنده احساساتی رو داره بروز میده که نتیجه دیدگاههای مختلفش در زندگیه. پس نمیتونیم فرمول خاص روانشناسی موسیقیایی و قاطعی رو برای ایشون بکار ببریم. بقول خودتون نوعی ترس و سکوت… وقتی این دو واژه کنار همدیگه قرار میگیره یعنی دنیایی از پیچیدگی افکار و روان… که ممکنه فقط دوره ای از بحران
      رو موقتی تجربه کنه. اما در بطنش ممکنه ارامش خاصی رو بهمراه داشته باشه. موسیقی= عقل و قلب. رابط بین این دو عضو پیچیده تر از استدلالهای من و شماست موفق باشید.

  • Mah گفت:

    خیلی قشنگ بود
    متنتون عین واقعیته
    این دنیا پر از ترساییه که وجود ندارن…

  • totiya206 گفت:

    کسری جان بهت افتخار میکنم ان شاا… موفیق بیشتر و بهتر موزیکت عالیه خیلی

  • امیرحسین گفت:

    فوق العاده بود…. منتظر اثر های بعدی این هنرمند عزیز هستیم

  • دیدگاهتان را بنویسید