راهنمای استفاده از موسیقی بدون کپی رایت برای تولید محتوا در اینستاگرام و یوتیوب

اطلاعیه جدید (۵ آبان ۱۴۰۲): با توجه به شرایط سختگیرانه اینستاگرام، یک راه حل برای استفاده بدون مشکل از آثار بدون کپی رایت سانگ سرا این است که هنگام ویرایش ویدئو حدود 0.5 درصد سرعت موسیقی و ویدئو را زیاد کنید و سپس آن را در این پلتفرم منتشر کنید تا مشکل کپی رایت دریافت نکنید.این تغییر با نرم افزار اینشات نیز امکان پذیر است.

با توجه به قوانین جدید پلتفرم اینستاگرام از این پس برای استفاده از موسیقی در پروژ‌ه و ویدئو هایی که برای تولید محتوا استفاده می کنید باید مشخصات آن به صورت صحیح در کپشن پست ذکر شود.توجه نمایید تنها موسیقی های بدون کپی رایت یا موسیقی های که توسط ناشر آن اجازه ی استفاده رایگان آن را داده است به این روش قابل استفاده می باشد و همچنان شما به هیچ عنوان نمیتوانید موسیقی های لایسنس شده ی را با روش زیر استفاده کنید.

برای اینکار ابتدا میتوانید از یکی از دو بخش 

که موسیقی هایی با اطمینان بالای 90 درصدی در خصوص استفاده رایگان را شامل میشوند را از سانگ سرا دانلود کنید.و سپس نام هنرمند و نام قطعه که عموما در همان پست و یا در پلیری که موسیقی را پخش کرده اید ذکر شده کپی نمایید و در انتهای پست خود قبل از هشتگ های که انتخاب میکنید به دو روش زیر قرار دهید:

به عنوان مثال قطعه ای با نام Funny Song از Cavendish Music از این پست از بخش بدون کپی رایت را دانلود کرده اید را باید به روش زیر در مشخصات کپش پستی که از این موسیقی استفاده کرده اید قرار دهید:

Funny Song by Cavendish Music

music: Funny Song

musician:  Cavendish Music

حال اگر پست انتشار پست مجدد پیام حذف پست به دلیل استفاده از موسیقی را دریافت کرده اید طبق ویدئو زیر مشخصات را ثبت کنید که اگر مورد تایید اینستاگرام واقع شود پیامی مجدد ارسال میکند که این پست مجدد برای عموم برای نمایش قرار گرفته است.

تماشای ویدئو

* موسیقی های بقیه بخش ها و دسته بندی های سانگ سرا وضعیت کپی رایت آن کاملا نامشخص است و اگر استفاده کنید ممکن است دچار خطای کپی رایت و حذف پست توسط آن پلتفرم شوید. اگر ریسک آن را که بالای 50 درصد می باشد را می پذیرید. پس از یک بار دریافت خطای کپی رایت به هیچنوان مجدد برای ارسال آن پست با همان موسیقی به روش های دیگر خودداری تا از بسته شدن اکانت خود جلوگیری شود.

(معمولا ناشران بزرگ همانند سونی، وارنر، دیزنی،دویچه گرامافون دارای حق چاپ یا موسیقی های دارای کپی رایت می باشند و به هیچ عنوان از آثار آن ها برای استفاده ی عمومی و تجاری استفاده ننمایید. برای شناسایی این آثار در سانگ را نیز کافیست به انتهای پلیر آن پست که نام ناشر بعد از علامت © مشخص شده است دقت کنید!

* اگر از موسیقی لایسنس دار استفاده کنید گزینه ی آبی رنگ که پس از اولین اخطار توسط اینستاگرام را دریافت میکنید نخواهید داشت که اگر آن موسیقی را از بخش بدون کپی رایت سانگ سرا دانلود کرده اید لطفا صفحه اخطار دریافت شده که نام موسیقی و هنرمند مشخص است به آدرس songsara.sup@gmail.com ارسال نمایید در صورت تایید از بخش بدون کپی رایت سایت حذف گردد.

* موسیقی هایی که در استوری ها استفاده میشوند پس از انتشار اگر از سوی اینستاگرام محدود شده اند همانند ویدئو اول نام موسیقی و مشخصاتی که در پیام ارسال اینستاگرام مشخص شده را کپی نمایید و در کادری که در ویدئو اول توضیح داده ایم وارد و ثبت کنید اگر موسیقی بدون کپی رایت باشد بعد از چند دقیقه مجدد استوری برای عموم قابل مشاهده خواهد شد و نیاز به آپلود مجدد نیست.

*استفاده از موسیقی های دو بخش ذکر شده و با روش اعلامی در پلتفرم یوتیوب در حال حاضر توسط سانگ سرا تست نشده و ممکنه است قوانین در آن پلتفرم به شکل دیگری باشد.

و در پایان تیم سانگ سرا سعی خواهد کرد با توجه به حساسیت های جدید و زیاد اینستاگرام برای موسیقی های قرار گرفته موسیقی هایی با اطمینان بالای 95 درصدی را در دو بخش ذکر شده قرار دهد تا کمترین اتفاق بلاک شدن پست ها برایتان پیش آید.از همراهی شما سپاسگذاری و اگر همچنان مشکلی در استفاده ی این بخش دارید از طریق ایمیل پشتیبانی songsara.sup@gmail.com با ما در ارتباط باشید.